VELED-S, Az Innovatív Irodai világítás

A megfelelő irodai megvilágításnak kiemelkedő fontossága van a dolgozók alapvető komfortérzetének kialakításában, valamint megadja a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges fényt.

A COMPASS lighting Kft. is ezt az alapvető igényt hivatott kielégíteni a direkt-indirekt LED paneles és fénycsöves változatban is kapható szuperlapos VELED-S állólámpával. A LED-es lámpa összfényárama 14400 lm, melyből D9600 lm és ID4800 lm.

A legtöbb esetben az általános munkahelyi megvilágítás nem elegendő, ezért további lámpák felszerelése válik szükségessé. A megfelelő elhelyezés és fényerő mellett, nem utolsó szempont a lámpatestek stílusa sem. A VELED-S állólámpa mindezen feltételeknek könnyen eleget tesz, sőt a megvilágítás szabályozhatóságával még túl is mutat ezen. Beépített szenzorával a beáramló természetes fény mennyiségét érzékelve tudja állandósítani a munkavégzéshez megkívánt fénymennyiséget, illetve jelenlét érzékelőjének köszönhetően még inkább energia és költséghatékonyabbá teszi a lámpatestet.

A COMPASS lighting Kft. innovatívan mobilis lámpatestet alakított ki, amely elhelyezése dőlésbiztos talpának köszönhetően bátran variálható az éppen aktuális megvilágítási igény függvényében. Szerkezeti kialakítás: Hajlított, porfestett, acéllemez fej, forgácsolt alumínium végelemek, alumínium profil láb, 12 mm vastag, dőlés biztos acél talp, mikroprizmás plexi diffúzor. Optikai rendszer: mikroprizmás plexi diffúzor. Bekötés: 3 méter hosszú flexibilis kábel, földelt hálózati csatlakozóval.