Megbízható Cég Tanúsítvány

A COMPASS lighting Kft. megkapta a Megbízható Cég Tanúsítványt.

A Megbízható Cég Tanúsítvány egy olyan elismerés, melyet csak azok a vállalkozások kapnak meg, melyek az ügyfelek és üzleti partnerek véleménye alapján hiteles üzletpolitikát folytatnak. Konkrétabban azok a cégek, amelyekről kizárólag pozitív vélemények jelentek meg a világhálón.
Minden céget az alapján vizsgálnak meg, hogy mennyi negatív szót vagy kifejezést lehet róla találni az egész internetet átböngészve, így megmutatva azt, hogy az adott cég mennyire hiteles és, hogy a fogyasztók milyen véleménnyel vannak róla.
A tanúsítvány egyrészt az ügyfelekhez való becsületes hozzáállás, másrészt az etikus és tisztességes cégvezetés ékes bizonyítéka.

A Megbízható Cég tanúsítványt kiállító cég, a lengyel székhelyű CBOK Sp z.o.o, rég rájött arra, hogy mindinkább alapos kutatás előzi meg a vásárlásokat, szívesen böngészünk az elektronikus portálokon, informálódni is a neten szeretünk a különböző cégekről, termékekről, szolgáltatásokról. Ezért hozták létre a Megbízható Cég Tanúsítványt, egy oklevelet, amit csak azok a vállalkozások kaphatnak meg, amelyeket a felhasználók bátran ajánlanak!
A Vélemény Faktor, egy speciálisan erre kifejlesztett algoritmus alapján vizsgálja át a véleményeket, és ez alapján lehet elnyerni a kitüntetést.
“A Megbízható Cég tanúsítvány tehát egy bizonyítvány arról, hogy az adott cég kifogástalan véleményekkel rendelkezik az interneten, ami a mai világban elismerésre méltó.” – Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ
Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a COMPASS lighting Kft-ét elismerték, mint megbízható céget, amit elsősorban ügyfeleinknek, üzleti partnereinknek köszönhetünk, akik már igénybe vették szolgáltatásainkat és elégedettek voltak a munkánkkal. Olyan embereknek, akik annyira elégedettek voltak velünk, hogy ennek hírét vitték, és az interneten másoknak is ajánlottak minket.

Köszönjük minden Partnerünknek a többéves bizalmat!
Továbbra is arra törekszünk, hogy a vállalkozásról kialakult pozitív kép tovább erősödjön.