Innováció – Fejlesztés – Gyártás

 

Cégünk, a  COMPASS lighting Kft. új generációként – de több évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött- 2011 óta foglalkozik professzionális lámpatestek gyártásával a világítástechnika piacán. Fő profilunk az ipari és intézményi felhasználásra készült lámpatestek gyártása és értékesítése a magyar és kiemelt disztribúciós partnereink által a nemzetközi piacon is.

Vállalatunk 100%-ban hazai tulajdonban lévő vállalkozás, melynek tulajdonosai a vezetőség tagjaiként aktívan részt is vesznek a cég életében, ezáltal biztosítva a legfőbb célkitűzésünk, azaz az ügyfeleink maximális elégedettségének elérését és fenntartását.

Termékeinket az alkalmazás területén érvényes mindenkori előírásoknak maximálisan megfelelve, a legkiemelkedőbb minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük, nemzetközi beszállítóhálózatunk közreműködésével. Így lehetővé téve, hogy ezen, a folyamatosan fejlődő világítástechnológiai piacon mind magyar, mind nemzetközi szinten megállják helyüket az általunk gyártott lámpatestek, kiemelkedő minőségükkel és rugalmas felhasználási lehetőségeikkel.

Partnereinket, ügyfeleinket személyre szabott ajánlatokkal, egyedi megoldásokkal és szakmai segítségnyújtással támogatjuk céljuk elérésében.

Nem csak lámpákat kívánunk értékesíteni, megoldásokkal szeretnénk szolgálni a piac szereplőinek a beltéri intézményi világítás területén a fénycsövestől a LED technológiáig:

  • irodai általános világítás
  • egészségügyi intézmények világítása
  • oktatási intézmények világítása
  • tiszta terek megvilágítása
  • speciális ipari világítástechnika

Az általunk kínált innovatív, kiváló minőségű, hatékony, fénycsöves és LED világítás az egyedi megoldások révén emelkedik ki a piac szereplői közül.

Az ügyfelek iránti elkötelezettség, a környezetkímélő és energia hatékony termékek, a minőség képviselete, a kölcsönös megbecsülés és bizalom – ezek a COMPASS lighting irányadó értékei.

Értékeink

Ügyfelek iránti elkötelezettség/ Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ügyfeleink számára egyénre szabott és átlátható megoldásokat ajánljunk. Nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy igazi értéket nyújtsunk partnereinknek, és optimalizáljuk termékeink, szolgáltatásaink minőségét.

Környezetkímélő és energia hatékony termékek/ Segítünk ügyfeleinknek fenntarthatóbbakká válni. Innovációs erőnk révén olyan termékeket és megoldásokat hozunk létre, amelyek az ügyfeleink igényeihez igazodnak, és egyben lehetővé teszik számukra, hogy növeljék energiahatékonyságukat, költségeiket csökkentsék.

Minőségpolitika/ Kivételes jelentőséget tulajdonítunk a hatékony és magas színvonalú munkavégzésnek. A munkatársainkkal szemben támasztott követelmények – az elhivatottság, proaktivitás és a szakmai képzettség folyamatos naprakészen tartása – teszik lehetővé, hogy olyan eredményeket érjünk el, melyek partnereink számára is mérhető haszonnal járnak. A kommunikáció, a folyamatos párbeszéd, az egységre törekvés és az innováció biztosítja számunkra a kivételes képességet a fejlődésre.

Ezeknek az építőköveknek a segítségével kínálunk vevőinknek, összehangolt és versenyképes termékeket és megoldásokat.

Küldetésünk

  • Beruházóknak energia és költséghatékony világítási megoldásokat javaslunk.
  • Tervezőknek műszaki és tapasztalati segítséget nyújtunk.
  • Belsőépítészeknek kreatív és funkcionális megoldásokat adunk.
  • Kivitelezőknek feladat és pénztárca barát lámpatesteket kínálunk.

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunk üzleti sikerének alapját a piac- és jövő-orientált termékfejlesztés, az állandó innováció és vevőink igényeire szabott megoldásai alkotják. Vevőink gyors és rugalmas kiszolgálása, megbízható műszaki tanácsadása a sikerkoncepció kulcsfontosságú elemei.

Munkatársaink elkötelezettsége, rugalmasságunk és a helyi piacokon vevőink közelében való jelenlétünk tesz bennünket ügyfeleink kedvelt partnerévé.

LED irodai világítás

Ipari világítás kiépítése megtervezése

Csarnok világítás és korszerűsítés

Épületvilágítás tervezés és kivitelezés